Fırında Kaşarlı Ekmek

Süre: 40 dakika
Porsiyon: 6
Kalori: 1120 (porsiyon: 186)
Kap: 35*40 cm çapında tepsi

Malzemeler

  • 6 dilim hafif bayat ekmek 
  • 30 gr tereyağı
  • 2 tane yumurta
  • 60-70 gr kaşar peyniri
  • 2 dal maydanoz
  • 2 kaşık kadar su

Tarif

Kaşar peyniri rendele. Maydanozu kıy.
Yumurtaları çatalla çırp. İçine kaşar peyniri ve maydanozu koy, karıştır. Tepsiye ekmekleri diz. Hazırlanan içi üzerlerine paylaştır. Tereyağını küçük parçalar halinde üzerine koy. Parmak uçları ile su serp.
Fırını 200* C ye ayarla. Tepsiyi içine sür. Üzerleri kızarana kadar, 15-20 dakika pişir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder