Süre: 30 dakika
Porsiyon: 3
Kalori: 525 (porsiyon: 175)
Kap: 26 cm çapında tava
Malzemeler
- 15-20 tane mantar
- 4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- 3 orta boy domates
- 5-6 tane sivribiber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Tarif
Mantarları yıka, süzülsün. İnce ince doğra. Domateslerin kabuğunu soy, minik minik doğra. Biberlerin çekirdeklerini çıkar, mimik minik doğpra. Tavaya yağı koy kızdır. Mantarları içine at. Suyunu salıp çektikten sonra, 1-2 dakika daha kavur. Parlaklaşsın. Domatesleri kat; iyice yumaşayana kadar 8-10 dakika kavur. Suyunu epeyce çeksin. Biberleri kat, 1-2 kez çevir. Tuz ve karabiberi at, karıştır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder